Back-up

Een betrouwbaar back-upplan is tegenwoordig van essentieel belang. We weten hoe belangrijk het is om onze gegevens veilig te houden en operationeel te blijven. Daarom hebben we sterke back-upoplossingen die bescherming bieden tegen ransomware en menselijke fouten. Met het back-upplan kun je snel herstellen na een incident en ervoor zorgen dat je nooit belangrijke informatie verliest, wat er ook gebeurt. 

Nooit meer iets kwijt met back-up

Bescherm je data en bestanden met de back-up oplossingen van Acronis bij Whats-IT. Dataverlies kan voorkomen door cybercriminelen, maar kan ook voorkomen omdat je per ongeluk iets hebt verwijderd of op een verkeerde knop hebt geklikt. Iets dat iedereen kanoverkomen. Als zoiets gebeurt is het fijn als alle gegevens nog op een andere plek opgeslagen staan. Met Acronis wordt je e-mail, OneDrive, servers en pc’s veilig geback-upt, zodat er niks verloren gaat. Er worden regelmatig updates uitgevoerd, zodat je in no-time weer aan de slag kan bij een onverwachte gebeurtenis.  

Als je in de Cloud werkt, is het regelmatig back-uppen van data en bestanden ook erg belangrijk. De meeste Cloud providers garanderen namelijk geen back-up functie. Daarom kom je naar Whats-IT, want jouw bestanden, cloud pc’s en telefoons zijn veilig geback-upt met Acronis Cyber Protect. 

Downtime kost geld

Wanneer jouw bedrijf stil staat vanwege verloren, corrupte of per ongeluk verwijderde bestanden, kan dit indirect veel geld kosten en zorgt het ook voor stressvolle momenten. Een sterk back-upoplossing is daarom ontzettend belangrijk om deze risico’s te minimaliseren. Met ons back-upplan kun je verloren bestanden binnen enkele minuten herstellen en onmiddellijk weer aan het werk gaan. Dit geeft rust en verzekert je ervan dat je bedrijfsgegevens veilig en toegankelijk blijven, ongeacht wat er gebeurt. 

Whats-IT Consultancy

Whats-IT is een trotse Acronis Gold partner

Next-Generation Cybersecurity
Betrouwbare back-up

Acornis levert de beste gegevensbescherming en noodherstel voor virtuele, fysieke, mobiele en cloudomgevingen

Versla ransomeware

Ransomware is een van de populairste manieren om op een criminele manier geld te verdienen. Jaarlijks worden er honderden MKB-bedrijven getroffen door ransomware. Het MKB is zo populair om te raken, omdat hier vaak de beveiliging een stuk minder streng en complex is dan bij grote bedrijven. 

Het schieten met hagel is daardoor een stuk makkelijker en succesvoller. 

Naast een goede anti-virus is back-up de tweede lijn van bescherming. Uiteraard wil je niet dat als ransomware heeft toegeslagen deze mee terug te zetten. Elke back-up die jij maakt wordt daarom automatisch gescand op malware, ransomware en andere virussen. 

Als die back-up dan teruggezet wordt, dan worden er automatisch de laatste patches en updates toegepast, waardoor je weer veilig verder kunt werken. 

De voordelen van Back-up

Veiligheid voorop​

Wij zorgen ervoor dat jouw back-ups veilig in een europees datacentrum staan met de juiste ISO-certificeringen.

Tijd besparen​

Nooit meer opnieuw die ene presentatie maken, omdat er iets mis is gegaan.​

24/7 Spoed support​

Onze ervaren support professionals zijn 24/7 bereikbaar om je te helpen met een spoedgeval en je back-up terug te zetten.

Veiligheid voorop​

Wij zorgen ervoor dat uw back-ups veilig in een europees datacentrum staan met de juiste ISO certificeringen. ​

Tijd besparen​

Nooit meer opnieuw die ene presentatie maken, omdat er iets mis is gegaan.​

24/7 Spoed support​

Onze ervaren support professionals zijn 24/7 bereikbaar om je te helpen met een spoedgeval en je back-up terug te zetten.

Onze broschure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen? 

De perfecte basis

Alles gaat via internet, ook zakelijke telefonie. Jouw organisatie staat of valt dus met de juiste verbinding.
Denk hierbij aan snelheid en capaciteit. Wij helpen je graag om de perfecte basis op te bouwen.

24/7 Online

Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke telefonie altijd werkt. Of dit nu om 3 uur ’s middags of ’s nachts is, wij staan voor je klaar.

Betaalbaar & flexibel

Je wil zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan. Met zakelijke telefonie van Whats-IT bel je voordelig met VoIP, via het internet. Waar én wanneer je maar wilt.