Zakelijke telefonie: in de cloud

Zakelijke telefonie is belangrijk voor het contact met klanten en wij hebben als missie om zakelijke telefonie met een optimale gebruikerservaring te bieden. Zo kan je het contact met jouw zakelijke opdrachtgevers goed onderhouden. Of je nou op kantoor bent of onderweg: je bent altijd en overal bereikbaar. Medewerkers zijn hierdoor bereikbaar via een Softphone, via de bureau telefoon of de mobiele telefoon. Hierdoor heb je een telefooncentrale in de cloud. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van 3XC. Deze centrale biedt talloze functies en kan ook nog uitgebreid worden met VoIP Cube. VoIP zorgt ervoor dat je via het internet kan bellen. Wij zorgen ervoor dat het veilig en stabiel blijft door wekelijkse onderhoud en proactieve monitoring. 

3CX

Het grote voordeel van 3CX is dat je het zelf kan inrichten op basis van jouw wensen en behoeftes en dat je vele manieren hebt om te integreren. Het onderscheidt zich door zijn gemakkelijke installatie en beheer. Ook kan 3CX zorgen voor een halvering van je telefoniekosten. Het biedt mogelijkheden zoals: online tekstberichten versturen, inzichten in de status van je collega’s en direct bellen vanuit jouw CRM-systeem (Customer Relationship Management). Je haalt hierdoor meer uit je telefonie en dat voor lage telefoonkosten. 

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

Bellen via het internet (VoIP)

ICT Ontzorger

Bellen via het internet, ook bekend als Voice over Internet Protocol (VoIP), biedt een moderne en efficiënte manier om telefoongesprekken te voeren. Via internetverbindingen. In plaats van traditionele telefoonlijnen maakt VoIP gebruik van digitale signalen die via internet worden verzonden. Dit opent de deur naar een aantal voordelen, waaronder flexibiliteit en geavanceerde functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk doorverbinden naar andere telefoons en kun je via je telefoon alles bijhouden. 

ICT Ontzorger

Odido-Business

internetmogelijkheden, wat betekent dat je team altijd verbonden en productef kan blijven, zonder zich druk te maken over datalimieten. 

Onze Odido @work-abonnementen zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende bedrijfsgroottes en communicatievereisten te voldoen. Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigd bedrijf met groeiende communicatiebehoeften, wij hebben het juiste abonnement voor jou. Onze abonnementen bieden niet alleen onbeperkte connectiviteit, maar ook een scala aan handige functies en voordelen. 

Abonnementsopties

Ontdek onze verschillende abonnementsopties hieronder en kies degene die het beste bij jouw bedrijf past. Wil je meer informatie of advies over welk abonnement het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften? Neem dan direct contact met ons op! 

3 Gb

 • onbeperkt bellen/sms'en
 • 3 Gb Data
 • 12 maanden contract

9 Gb

 • onbeperkt bellen/sms'en
 • 9 Gb Data
 • 12 maanden contract

16 Gb

 • onbeperkt bellen/sms'en
 • 16 Gb Data
 • 12 maanden contract

Unlimited

 • onbeperkt bellen/sms'en
 • Onbeperkt data
 • 12 maanden contract

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen? 

Betaalbaar & flexibel

Jij wilt zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan. Met zakelijke telefonie van Whats-IT bel je voordelig met VoIP. Waar én wanneer je maar wilt. 

De perfecte basis

Alles gaat via internet, ook zakelijke telefonie. Dit zorgt voor een soepel en makkelijk proces. Denk hierbij aan snelheid en capaciteit. 

Wij helpen je graag om de perfecte basis op te bouwen 

24/7 Online

Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke telefonie altijd werkt. Of dit nu om 3 uur ‘s middags of ’s nachts is, wij staan voor je klaar.