Services

Bij Whats-IT bieden we verschillenden services aan om ervoor te zorgen dat jouw team alles weet rondom veiligheid en de applicaties die ze gebruiken. Ook kunnen we jouw bedrijf op maat gemaakt advies geven voor het beste resultaat. 

Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Tevreden klanten
0 +
Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Cloud gebruikers
0 +

Trainingen

De beveiliging van systemen is met onze soft- en hardware oplossingen binnen handbereik maar de belangrijkste schakel is daarin niet meegenomen; de medewerkers van jouw bedrijf. Gelukkig stopt de dienstverlening van Whats-IT niet wanneer de werkplekken geïnstalleerd zijn. Voor de afgenomen diensten biedt Whats-IT ook trainingen aan. Zo geven we een training voor het gebruik van Microsoft 365 waarbij we stiltaan bij werken in een cloud (samen) en hoe je daar optimaal gebruik van kan maken. Hoe herken je nou ook alweer een phishingmail?  Hoe zorg je voor optimale beveiliging van je apparaten? Dit zijn een paar onderwerpen die aan bod komen in onze training over cybersecurity. Wellicht weten jouw medewerkers al het een en ander, daarom bestaan onze trainingen uit verschillende modules. Op die manier worden onze trainingen ook maatwerk voor uw bedrijf. 

En om het nog beter te maken; deze trainingen geven we op locatie, zo verliezen jouw medewerkers geen tijd om naar een externe locatie te gaan. Geen ruimte op kantoor? Dan regelen wij met plezier een externe locatie, helemaal aangepast aan jouw wensen. 

IT Support

Last van een probleem of storing en kun je niet doorwerken? Dien een ticket in en wij zorgen ervoor dat uw ICT-probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Zo kan je weer veilig aan de slag. De professionele supportafdeling van Whats-IT heeft vakmensen die uw problemen verhelpen. 

Zoek je een expert die met je meekijkt? Download dan onze Quicksupport. Hierdoor heb je een teamviewer die met jouw computer meekijkt naar het probleem. Wil je grotere openingstijden? Dan is een servicecontract iets voor jou! 

ICT Ontzorger

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er toch een storing voorkomen. Daarom bieden wij verschillende servicecontracten aan waarmee we de storingsdienst voor jouw bedrijf aanbieden. Als er zich onverwachte problemen voordoen, lossen wij deze zorgvuldig en efficiënt op. Of je nu last hebt van netwerkproblemen, software bugs of andere IT-storingen, wij staan paraat om te zorgen dat je weer snel door kan. 

ICT Ontzorger
Trainingen

Consultancy

Trainingen

Wil jij dat alle IT-zaken binnen jouw bedrijf goed verlopen? Dit kan ingewikkeld zijn en kost veel tijd, daarom bieden wij de juiste hulp en geven wij deskundig advies om het maximale uit jouw ICT te halen. Met Whats-IT als consultancy krijg de ICT van jouw bedrijf de aandacht die het nodig heeft. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen, zodat alles juist in kaart gebracht kan worden. We kijken eerst naar de huidige situatie en van daaruit kijken we naar hoe we de digitale werkprocessen kunnen optimaliseren en jouw zakelijke doelstellingen kunnen bereiken. Onze opgeleide CTO’S en IT-personeel tillen jouw ICT tot het volgende niveau. 

Zij gingen je voor