Cloud

Altijd en overal werken door gebruik te maken van cloud diensten. Whats-IT biedt verschillende cloud diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw team veilig en efficiënt te werk gaat. 

Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Tevreden klanten
0 +
Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Cloud gebruikers
0 +
Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365

Werken met Microsoft 365 doe je met Whats-IT. Whats-IT is een officiële Cloud Solution Partner van Microsoft. Wij helpen je met het krijgen van de juiste licenties en zorgen ervoor dat je omgeving volledig ingericht en beveiligd wordt. Bedrijven kunnen niet meer zonder Microsoft, omdat online werken dé nieuwe standaard is. Met Microsoft 365 werk je efficiënt en veilig. Online samenwerken was nog nooit zo makkelijk. Microsoft biedt verschillende officeprogramma’s zoals, Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Daarnaast beschik je tot de beveiligde Cloudservices van Microsoft. Hierdoor zijn bestanden en vertrouwelijke informatie veilig en beschermd opgeslagen in de Cloud.  

Managed Hosting

Een website dient als online visitekaartje van een bedrijf. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de beveiligingsrisico’s en de technische beheerzaken die een website met zich meebrengt. Het hebben van een website brengt gevaren, zoals DDoS aanvallen, hackers of phishing met zich mee die de integriteit en veiligheid van je website kunnen beschadigen. Whats-IT biedt daarom Managed WordPress Hosting aan, waarmee alle technische zaken en security van jouw website door ons worden beheerd, zodat jouw website veilig en goed functioneert. Met onze hosting dienst wordt jouw website continu gemonitord en komen eventuele dreigingen vroegtijdig in beeld, zodat ze onderschept kunnen worden en er geen schade ontstaat. Loop je toch tegen een probleem aan? Dan lossen wij dit op, zodat dat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.  

Connectivity

Veilig internet neem je af bij Whats-IT. Wij leveren zakelijk internet door heel Nederland via de glasvezelnetwerken van o.a. KPN, Eurofiber, Odidio en Ziggo. Zakelijk internet vormt de basis voor geïntegreerde telefonie met vaste mobiele koppeling, managed firewall en Managed WiFi. Glasvezel biedt hoge snelheden, zodat je sneller gegevens kan verzenden. Daarnaast is Glasvezel minder vatbaar voor storingen, wat zorgt voor betrouwbaar internet. Voor bedrijven is glasvezel dé veilige basis voor beveiligde bedrijfsnetwerken. Onze diensten omvatten een veelzijdige oplossing voor diverse behoeftes en wensen.  

Dankzij onze 4G-datadiensten kunnen we onze verbindingen redundant uitvoeren. Zo lever jij nooit in op bereikbaarheid. Ook onze MPLS-diensten zijn te leveren met redundantie over elke type netwerk (Fiber, Radio, Koper, DWDM en 4G). 

Back-up

Bescherm je data en bestanden met de back-up oplossingen van Acronis bij Whats-IT. Dataverlies kan voorkomen door cybercriminelen, maar kan ook voorkomen omdat je per ongeluk iets hebt verwijderd of op een verkeerde knop hebt geklikt. Iets dat iedereen kanoverkomen. Als zoiets gebeurt is het fijn als alle gegevens nog op een andere plek opgeslagen staan. Met Acronis wordt je e-mail, OneDrive, servers en pc’s veilig geback-upt, zodat er niks verloren gaat. Er worden regelmatig updates uitgevoerd, zodat je in no-time weer aan de slag kan bij een onverwachte gebeurtenis. Als je in de Cloud werkt, is het regelmatig back-uppen van data en bestanden ook erg belangrijk. De meeste Cloud providers garanderen namelijk geen back-up functie. Daarom kom je naar Whats-IT, want jouw bestanden, cloud pc’s en telefoons zijn veilig geback-upt met Acronis Cyber Protect. 

Zij gingen je voor