Solutions

Zoals we weten zijn er veel verschillende oplossingen voor een probleem. Maar bij Whats-IT kiezen we voor de beste oplossingen! 

Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Tevreden klanten
0 +
Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Cloud gebruikers
0 +

Managed hosting voor marketingbureau's

Optimaliseer jouw marketingcampagnes met de betrouwbare en snelle hostingdiensten van Whats-IT. Wij weten als geen ander dat internetverkeer zo weer weg is als iets niet snel genoeg is. Als de websites waar de marketingcampagnes op draaien niet snel genoeg laden, verliezen ze bezoekers, ook al is de website nog zo mooi ingericht. Wij hebben daarom speciaal voor marketingbureaus een reseller mogelijkheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat de websites van jouw klanten snel zijn, maar ook veilig en betrouwbaar. Websites zijn up-to-date, zodat jouw marketingcampagnes het maximale resultaat kunnen behalen voor de eindklant. Elke hostingpakket komt met toegang tot het Plesk controlepaneel en een eigen dedicated omgeving, zodat je geen hinder ondervindt van andere sites. 

Wij regelen de hosting, jij de marketingcampagnes! 

back-up

Fully managed IT

back-up

Nederland is een van de landen die vooroploopt met Cloud en behoort tot de top 20 hoogste internetsnelheden. De vraag naar snellere internetverbindingen groeit hierdoor enorm. 

Helaas zorgen de snelle internetverbindingen en vele Cloud werkplekken er ook voor dat Nederlandse bedrijven een aantrekkelijk doelwit vormen voor cyberaanvallen. Daarom biedt Whats-IT ‘fully managed IT’. Hierdoor heb je alles wat jij nodig hebt om veilig en betrouwbaar te kunnen werken, zoals zakelijk internet met glasvezel, netwerk hosting, werkplekbeheer, Cloud en MDR. 

ICT voor uw fysiotherapiepraktijk

Zorg en patiënt communicatie wordt steeds meer digitaal. Door nieuwe technologieën wordt ICT in de gezondheidszorg steeds vaker ingezet. Whats-IT biedt hiervoor slimme oplossingen om de IT-omgeving van jouw fysiopraktijk te kunnen beheren, zoals managed hosting, netwerkbeheer en telefonie oplossingen. Bij Whats-IT weten we dat klantenbinding erg belangrijk is, vooral nu zorg meer op afstand wordt aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan online coaching en de opkomst van video consults. Het is daarom extra belangrijk dat jouw IT-omgeving veilig en stabiel is en dat patiëntgegevens beschermd worden. Zo is jouw patiënt verzekerd van betrouwbare zorg, ook op afstand! 

Whats-IT Consultancy

Zij gingen je voor