Werkplekoplossingen

Dit is één van de meest gestelde vragen binnen de ICT, omdat medewerkers stuk voor stuk tegen hun eigen ICT-uitdagingen aanlopen. Als werkgever wil je natuurlijk niet dat deze vraag gesteld hoeft te worden en dat storingen kunnen worden voorkomen. Whats-IT biedt hiervoor verschillende pakketten aan, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het mogelijk slecht functioneren van je ICT. 

Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Tevreden klanten
0 +
Whats-IT ICT Beveiliging & Advies
Cloud gebruikers
0 +

Zakelijke telefonie: in de cloud

ICT Ontzorger

Zakelijke telefonie is belangrijk voor het contact met klanten en wij hebben als missie om zakelijke telefonie met een optimale gebruikerservaring te bieden. Zo kan je het contact met jouw zakelijke opdrachtgevers goed onderhouden. Of je nou op kantoor bent of onderweg: je bent altijd en overal bereikbaar. Medewerkers zijn hierdoor bereikbaar via een Softphone, via de bureau telefoon of de mobiele telefoon. Hierdoor heb je een telefooncentrale in de cloud. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van 3XC. Deze centrale biedt talloze functies en kan ook nog uitgebreid worden met VoIP Cube. VoIP zorgt ervoor dat je via het internet kan bellen. Wij zorgen ervoor dat het veilig en stabiel blijft door wekelijkse onderhoud en proactieve monitoring. 

ICT Ontzorger

Odido Business @work

Bij Whats-IT bieden wij ook Odido @work aan. Met Odido heeft u geen data zorgen meer door de unlimited abonnementen, dit betekent dus onbeperkt bellen en internetten. Kijk voor onze abonnementen hieronder of stuur ons vooral een berichtje voor meer informatie over onze abonnementen.

Whats-IT Consultancy
Werkplekoplossingen

Werkplekken

Werkplekoplossingen

Whats-IT werkt mee aan een moderne werkplek. Waar je ook werkt, een goede fysieke werkplek is essentieel voor een goede werkhouding en het zorgt ervoor dat medewerkers efficiënt kunnen werken. Werken vanuit huis is dé nieuwe manier van werken, daarom is het belangrijk dat jouw medewerkers altijd en overal goed kunnen werken en dit begint met een goede ergonomische werkplek. Whats-IT biedt daarom oplossingen voor werken op afstand en oplossingen zoals het aanleggen van laptops, schermen en dockingstations. Wij bouwen de ideale werkplek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. 

Endpoint & Encryptie

Jouw digitale apparaten hebben ook de juiste bescherming nodig. Je wilt namelijk de belofte nakomen bij je klanten, dat gevoelige informatie veilig gewaarborgd wordt en niet uitgelekt raakt. Daarvoor ben je bij Whats-IT aan het juiste adres. Whats-IT is gespecialiseerd in cybersecurity en houdt alle cybercriminelen buiten de deur. Digitale vernieuwingen zorgen ervoor dat cybercriminelen steeds betere manieren vinden om aanvallen te kunnen laten slagen. Daarom is het belangrijk dat de digitale beveiliging ook beter wordt om deze aanvallen tegen te kunnen houden. Door goede beveiligingssoftware aan te bieden op servers, slimme lampen, mobiele apparaten en andere apparatuur, zorg je ervoor dat je goed beschermd bent tegen hackers, phishing en ransomware. Dit noemen we ook wel: Endpoint security. 

Goed te combineren met

Al deze services zijn goed om te combineren met:

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

Zij gingen je voor